известување за полагање државна матура во августовски уписен рок

Почитувани матуранти,

СОСУ „Илинден“ ве известува дека полагањето на екстерниот дел од државната  матура во августовски рок ќе се полага во средното училиште „8 Септември“ во Автокоманда во следниве термини:

13. 08.2018 – англиски јазик

14.08.2018 – македонски јазик

15.08.2018 – историја и бизнис

16.08.2018 – математика

Напомена:  Сите испити се со почеток од 10 часот.

Објавено на 11.08.2018 во Општо

Сподели го текстот

Back to Top