ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА НОВАТА УЧЕБНА 2021/2022 ГОДИНА

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА

 

ПОЧИТУВАНИ УЧЕНИЦИ,

СОСУ „ИЛИНДЕН“-ИЛИНДЕН ВЕ ИЗВЕСТУВА ДЕКА НОВАТА УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА ЌЕ ЗАПОЧНЕ НА 1 СЕПТЕМВРИ (СРЕДА) СО ПОЧЕТОК НА ЧАСОВИТЕ ОД 07.30 ЧАСОТ.

ОРГАНИЗИРАН ПРИЕМ НА УЧЕНИЦИ ЌЕ СЕ ВРШИ ОД 07.00-07.30 ЧАСОТ.

НАСТАВАТА ЌЕ СЕ ОДВИВА СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО СОГЛАСНО ПЛАНОТ ЗА ИЗВЕДУВАЊЕ НАСТАВА И СОГЛАСНО ПРОТОКОЛОТ ЗА ПОСТАПУВАЊЕ ПРИ ОРГАНИЗИРАЊЕ НА ВОСПИТНО-ОБРАЗОВНИОТ ПРОЦЕС.

ВИ ПОСАКУВАМЕ ДОБРЕДОЈДЕ ВО УЧИЛИШТЕТО И МНОГУ УСПЕХ ВО СОВЛАДУВАЊЕТО НА НОВИТЕ НАСТАВНИ СОДРЖИНИ И НОВИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ!

П.С. ДА ГИ ПОЧИТУВАМЕ ПРОТОКОЛИТЕ ЗА ДА ГО СОЧУВАМЕ СОПСТВЕНОТО, НО И ЗДРАВЈЕТО НА ОСТАНАТИТЕ!

 

Објавено на 29.08.2021 во Општо

Сподели го текстот

Back to Top