ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА НОВАТА УЧЕБНА 2022/2023 ГОДИНА И СПИСОЦИ СО УЧЕНИЦИ ВО ПРВА ГОДИНА

ПОЧИТУВАНИ УЧЕНИЦИ,

СОСУ „ИЛИНДЕН“ – ИЛИНДЕН ВЕ ИЗВЕСТУВА ДЕКА НОВАТА УЧЕБНАТА 2022/2023 ГОДИНА ЌЕ ЗАПОЧНЕ НА 1 СЕПТЕМВРИ (ЧЕТВРТОК) СО ПОЧЕТОК НА ЧАСОВИТЕ ОД  8.00 ЧАСОТ.

ОРГАНИЗИРАН ПРИЕМ НА УЧЕНИЦИ ЌЕ СЕ ВРШИ ОД  7.50-8.00 ЧАСОТ.

ВИ ПОСАКУВАМЕ ДОБРЕДОЈДЕ ВО УЧИЛИШТЕТО И МНОГУ УСПЕХ ВО СОВЛАДУВАЊЕТО НА НОВИТЕ НАСТАВНИ СОДРЖИНИ И НОВИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ!

Список I-1

Список I-2

Список I-3

Објавено на 29.08.2022 во Општо

Сподели го текстот

Back to Top