ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА ПРЕКИНОТ НА ВОСПИТНО-ОБРАЗОВНИОТ ПРОЦЕС

Почитувани ученици,родители/старатели и вработени,

СОСУ „ИЛИНДЕН“-ИЛИНДЕН ве известува дека согласно одредбите од Одлуката за изменување на Одлуката за мерки за спречување на внесување и ширење на коронавирус – COVID – 19 со дел. број 44-2147/6 од 21.03.2020 година донесена од Владата, мерката за прекин на воспитно – образовниот процес и наставата во просториите на училиштето се продолжува и ќе се применува се додека на сила е вонредната состојба на територија на нашата држава.

Со почит,
СОСУ „Илинден“ – Илинден, директор – Зоран Арсовски

Објавено на 25.03.2020 во Општо

Сподели го текстот

Back to Top