Информација за упис во прва година за учебната 2023/2024 година

За да го отворите калкулаторот посетете го следниот линк:

КАЛКУЛАТОР ЗА ПРЕСМЕТУВАЊЕ НА ПОЕНИ ЗА УПИС

Објавено на 09.05.2023 во Активности

Сподели го текстот

Back to Top