И родителите ги наградија фудбалерите

За својот успех фудбалерите беа наградени и од родителите. Преставник од Училишниот одбор и од Советот на родители обезбедија пар патики за сите 11 фудбалери и им честитаа за постигнатиот успех.

Објавено на 18.06.2016 во Настани

Сподели го текстот

Back to Top