ЛОКАЦИИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ДРЖАВНА МАТУРА

ЗА АВГУСТОВСКИ ИСПИТЕН РОК 11.08 и 13.08.2021 год.

Во СУГС Арсениј ЈовковСкопјеАрсениј Јовков, Боро Петрушевски, Цветан Димов, Зеф Љуш Марку, 8 ми Септември, Михајло Пупин, СОСУ „Илинден“-Илинден, Панче Арсовски.

Објавено на 29.07.2021 во Општо

Сподели го текстот

Back to Top