ПОСТАВЕНИ НОВИ 12 ПРОЧИСТУВАЧИ НА ВОЗДУХ

Согласно Годишната програма за работа на училиштето, а во насока на грижа за здравјето на учениците и вработените,  како и во подобрување на условите за престој  во училиштето, во СОСУ „Илинден“-Илинден беа поставени нови 12 прочистувачи на воздух. Општина Илинден и понатаму продолжува да инвестира во образовниот процес и во подобрување на условите за што сме им  особено благодарни.

Објавено на 30.10.2019 во Општо

Сподели го текстот

Back to Top