Распоред на часови 2019/2020

Почитувани ученици, родители/старатели, наставници,

СОСУ „Илинден“-Илинден ве известува дека наставата преку далечинско учење ќе се одвива согласно распоредот за часови за учебната 2019/2020 година ( во прилог подолу), а ќе се одвива од 11.00-13.30 часот и од 16.00-19.00 часот секој ден од понеделник до петок.

Со почит,
Зоран Арсовски
СОСУ „Илинден“-Илинден

РАСПОРЕД 2019/2020

Објавено на 03.04.2020 во Општо

Сподели го текстот

Back to Top