СООПШТЕНИЕ ЗА ПОЧЕТОК НА ЗИМСКИОТ РАСПУСТ

СООПШТЕНИЕ

Се известуваат учениците од СОСУ„Илинден“- Илинден дека зимскиот распуст за учебната 2020/2021 година започува на 31.12.2020 година (четврток), а завршува на 20.01.2021 година (среда). Наставата во второто полугодие ќе започне во четврток, 21.01.2021 година со прва смена.

Воедно управата на училиштето на сите ученици и вработени им посакува успешен влез во Новата 2021 година со најискрени желби за многу здравје, среќа, љубов и бериќет.

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА И СРЕЌНИ БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ !!!

Со почит,
СОСУ ИЛИНДЕН- Директор,Зоран Арсовски

Објавено на 30.12.2020 во Општо

Сподели го текстот

Back to Top