СРЕЌНА НОВА 2024 ГОДИНА!

Почитувани вработени, ученици, родители/старатели и деловни соработници,

СОСУ „Илинден“-Илинден ви ги честита претстојните Новогодишни и Божиќни празници со желби за добро здравје, среќа, љубов и благосостојба. Нека Новата 2024 година ви биде година на уште поголеми успеси!

 

Објавено на 28.12.2023 во Општо

Сподели го текстот

Back to Top