Емисијата „Најдобриот работник“ во посета на Општина Илинден и на СОСУ „Илинден“

Општина Илинден беше домаќин на  емисијата „Најдобриот работник“ во која што гостин беше и директорот на СОСУ „Илинден“.

Објавено на 07.02.2020 во Активности

Сподели го текстот

Back to Top