Драган Николовски повторно меѓу најдобрите на државниот натпревар по англиски јазик

На ден 28.05.2022 год. во организација на ЕЛТАМ (Асоцијација на наставници по англиски јазик на Македонија) се одржа Државен натпревар по англиски јазик за средните училишта на кој нашиот ученик Драган Николовски од III-1 клас, под менторство на професорот по англиски јазик Ивана Теовска, освои трето место од преку 60 натпреварувачи.

На натпреварот не претставуваа и Денис Љајиќ , Леон Станчевски , Ана Анѓелковиќ и Ангела Милановска кои исто така постигнаа солидни резултати во нивните категории.
 
Честитки за учениците и нивниот ментор професор по англиски јазик Ивана Теовска за постигнатите резултати.

Резултати од натпревар во Англиски јазик 2022

Објавено на 30.05.2022 во Општо

Сподели го текстот

Back to Top