ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ДИПЛОМИ

Се известуваат  редовните и вонредни ученици кои завршија четврта година во учебната 2017/2018 година, дека на ден 14.08.2018 (вторник) во просториите на училиштето во 11.00 часот ќе се доделат дипломите за завршено средно образование. Управата на училиштето им честита на  матурантите, им посакува многу успех во понатамошното образование на оние кои ќе продолжат со понатамошна дообразба и им посакува многу здравје, среќа и успех на сите во животот.

Објавено на 13.08.2018 во Општо

Сподели го текстот

Back to Top