ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОДЛОЖУВАЊЕ НА ПОЧЕТОКОТ НА ВТОРОТО ПОЛУГОДИЕ

Почитувани ученици,

СОСУ „Илинден“-Илинден ве известува дека согласно Одлука на Влада се одложува почетокот на второто полугодие  во учебната 2021/2022 година. Со настава ќе се започне на  1 февруари 2022 година. 

https://mon.gov.mk/content/?id=4458

Објавено на 19.01.2022 во Општо

Сподели го текстот

Back to Top