ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА НОВАТА УЧЕБНА 2018/2019 ГОДИНА

Почитувани  средношколци од СОСУ Илинден – Илинден,

ве известуваме дека првиот наставен ден за учебната 2018/2019 година започнува во понеделник (03.09.2018 година) во 11:00 часот.

Со радост и задоволство  ве очекуваме и ви посакуваме среќа и успех во новата учебна година.

Објавено на 29.08.2018 во Општо

Сподели го текстот

Back to Top