ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА НА ПРИМЕНИ УЧЕНИЦИ ВО ПРВО ПРИЈАВУВАЊЕ

 

Почитувани,

СОСУ „Илинден“-Илинден ве информира дека на 22.06.2023 (четврток) најдоцна до  09.00 часот  на https://e-uslugi.mon.gov.mk и на интернет страната www.mon.gov.mk најдоцна до 09:00 часот ќе биде објавена прелиминарната ранг листа на запишани ученици. Учениците кои се примени ќе треба да ги донесат документите во училиште согласно претходно утврдениот распоред според азбучен ред согласно презимето.

Со почит,

СОСУ Илинден

Објавено на 21.06.2023 во Општо

Сподели го текстот

Back to Top