МАТУРАНТИ – ЧЕСТИТКИ!!!

Почитувани матуранти од СОСУ Илинден од генерацијата 2017-2021,

СОСУ „Илинден“-Илинден од името на сите вработени ви честита за успешното завршување на средното образование и ви посакува многу успех и среќа на секое поле во иднина.
Се надеваме дека и вие како и ние имавте многу убави моменти во изминатите 4 години кои ќе се помнат и прераскажуваат и дека се стекнавте со солидни знаења, вештини и умеења кои ќе треба да ги надоградувате и понатаму за секогаш и секаде да бидете конкурентни.
ЧЕСТИТКИ И СРЕЌНО ПОНАТАМУ !!!

П.С. „Секогаш отворени и на располагање за вас – СОСУ Илинден-Илинден .“

Објавено на 20.05.2021 во Општо

Сподели го текстот

Back to Top