„ОТВОРЕНИ ДЕНOВИ“ НА СОСУ „ИЛИНДЕН“

СРЕДНОТО ОПШТИНСКО СТРУЧНО УЧИЛИШТЕ „ИЛИНДЕН“- населба Илинден на ден 16.04.2016 (сабота) од 09.00-13.00 часот, ќе организира „Отворен ден“ и ќе ги отвори своите врати за сите родители и заинтересирани ученици од завршните одделенија од основните училишта на кои им претстојат уписите за прва година. Родителите и учениците ќе имаат прилика да се запознаат со просторните и материјални ресурси со кои располага училиштето. Исто така ќе имаат можност да се запознаат и со дел од раководниот и наставниот кадар, да подигнат рекламен материјал, да се информираат за профилите кои се изучуваат во нашето училиште, за наставните планови и програми, за условите и критериумите за Упис на ученици во учебната 2016/2017 година и за сѐ останато што би ги интересирало.

Објавено на 12.04.2016 во Настани

Сподели го текстот

Back to Top