ПАТУВАЊЕ НИЗ ЕВРОПА-ноември 2016

Заедничко дружење на учениците од IV-1 и IV-2 /генерација 2013-2017/ на патувањето низ европските метрополи

Објавено на 27.12.2016 во Македонски јазик и литература

Сподели го текстот

Back to Top