Потклекна Спортската Академија и ММ Брицо пред пожртвуваноста и залагањето на фудбалерите на СОСУ Илинден

Средното општинско стручно училиште Илинден се пласираше во финалето на град Скопје во футсал на средни училишта.Нашите ученици беа поуспешни во изведувањето на пенали при што изборија учество на државно првенство за средни училишта т.н Гимназијада која ќе се одржи од 6 до 8 Мај во Куманово.

Објавено на 24.04.2016 во Активности

Сподели го текстот

Back to Top