Почеток на учебната 2015/2016 година

Драги средношколци од СОСУ Илинден – Илинден да ве информираме дека наставата почнува во вторник (01.09.2015 година) во 08:30 часот

Објавено на 25.08.2015 во Настани

Сподели го текстот

Back to Top