Солидни резултати на регионалниот натпревар по англиски јазик

 
III – година
Леон Станчевски-95 бода, I-место
Ана Анѓелковиќ-82 бода, II-место
 
II-година
Ангела Милановска-80 бода, III-место
Андреј Трајановски-/
 
I-година
Стефан Петрунов-91 бод, I-место
Андреј Додевски-88 бода, II-место
 
Честитки за сите ученици и за нивниот ментор, проф.Ивана Теовска!
Ви посакуваме успех и на претстојниот државен натпревар!

Објавено на 09.04.2023 во Општо

Сподели го текстот

Back to Top