СОСУ”Илинден”-Илинден на „Trash Fashion“

Под реден број 7 на седмата по ред манифестација Trash Fashion Macedonia 2018 тимот во состав: Мартина Бојковска,Мариана Ивановска,Ангела Тодоровска и Јована Крстиќ под менторство на професор Марија Зоксимовска, со моделот под наслов „Ѕвонатела“ изработен само од пластични шишиња ја освоија специјалната награда за тимот кој реупотребил најмногу ПЕТ амбалажа и изработил нај креативен модел на темата „Мода од иднината“.Манифестацијата е подржана од МОН,  ПАКОМАК и ОХО .https://www.instagram.com/p/BioeYy2nB78/?taken-by=trashfashionmk
м4 м3 м2 м1

Објавено на 13.06.2018 во Општо

Сподели го текстот

Back to Top