СОСУ „Илинден“ гости во емисијата МОЗАИК на ТВ24

Бендот на СОСУ „Илиден“ под водство на професорот по музика Јовче Петковски и директорот на училиштето гости на емисијата МОЗАИК на Телевозија 24.

Објавено на 07.02.2020 во Активности

Сподели го текстот

Back to Top