УЧЕНИЦИТЕ ОД СОСУ ИЛИНДЕН МЕЃУ НАЈДОБРИТЕ НА НАТПРЕВАР ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК

Учениците од СОСУ „Илинден“- Илинден од прва, втора и трета година меѓу најдобрите во Град Скопје на натпреварот по англиски јазик.
Честитки за учениците и нивниот ментор. Им посакуваме успех на натамошните натпревари.

1st year

2nd year

3rd year (1)

Објавено на 26.03.2021 во Општо

Сподели го текстот

Back to Top