Учениците од средното општинско стручно училиште на општински натпревар по математика

Учениците од СОСУ “Илинден” на ден 24.01.2015 година учествуваа на општински натпревар по предметот математика организиран од стноторана на Сојузот на математичари на Македонија. Натпреварот се одржа во просториите на СОСУ “Илинден”- Илинден, на кој учествуваа вкупно 13 ученици од I(прва) и II(втора) година.

Објавено на 26.12.2014 во Активности

Сподели го текстот

Back to Top