Училишното ѕвоно во СОСУ „Илинден“ –Илинден го означи почетокот на првиот училишен ден

Училишното ѕвоно во СОСУ „Илинден“ –Илинден го означи почетокот на првиот училишен ден за 131 ученик во новата учебна 2014/2015 година кои одбраа да со образуваат во образовниот профил Електротехничар за компјутерска техника и автоматика и Електротехничар за електроника и телекомуникации. Топло добредојде , среќен почеток и успешна нова учебна година им посакаа директорот на училиштето Зоран Арсовски и професорите во училиштето . На првиот училишен ден учениците се запознаа со професорите и со наставниот план и програма.

Објавено на 01.09.2014 во Настани

Сподели го текстот

Back to Top