ОПРЕМЕНА НОВА КОНФЕРЕНЦИСКА САЛА

Деновиве средното општинско стручно училиште „Илинден“-Илинден ја опреми салата за состаноци со 80 нови конференциски столчиња, телевизор и бела табла. На овој начин се подобрија и осовременија условите за одржување на предавања и обуки за нашите ученици како и за сите вработени.

Објавено на 29.10.2016 во Општо

Сподели го текстот

Back to Top