Дознајте повеќе за СОСУ „Илинден“

Дознајте повеќе за СОСУ „Илинден“

СОСУ „Илинден“ – Електротехничар за компјутерска техника и автоматика

Видео од училишниот турнир во баскет 2019/2020 во организација на СОСУ „Илинден“

На ден 31.01.2020, на иницијатива на учениците од II-1, a во организација на СОСУ „Илинден“ за прв пат се одржа училишен натпревар во баскет помеѓу класовите. Форматот на натпреварите беше 3х3 и натпреварите се играа на еден кош. Учествуваа 8 екипи кои беа поделени во две групи. Секоја од екипите изигра по 3 натпревари во…

Повеќе →

Емисијата „Најдобриот работник“ во посета на Општина Илинден и на СОСУ „Илинден“

Општина Илинден беше домаќин на  емисијата „Најдобриот работник“ во која што гостин беше и директорот на СОСУ „Илинден“.

СОСУ „Илинден“ гости во емисијата МОЗАИК на ТВ24

Бендот на СОСУ „Илиден“ под водство на професорот по музика Јовче Петковски и директорот на училиштето гости на емисијата МОЗАИК на Телевозија 24.

ИНФОТИН на гости кај СОСУ ИЛИНДЕН

ПАТУВАЊЕ НИЗ ЕВРОПА-ноември 2016

Заедничко дружење на учениците од IV-1 и IV-2 /генерација 2013-2017/ на патувањето низ европските метрополи

Back to Top