УСПЕШНО ПРЕТСТАВУВАЊЕ И НА МУЗИЧКИТЕ НАТПРЕВАРИ

Нашите ученици Михаил Мирчевски и Предраг Никодиновски настапуваа на регионалните музички натпревари во организација на Здружението на музички педагози на Македонија и успешно го претставија своето училиште. Михаил Мирчевски настапи во категоријата „Соло гитара“ и  освои 2 место, додека Предраг Никодиновски настапи во категоријата „Најдобар глас“ и  освои 3 место. Учениците беа менторирани од професор Јовче Петковски. Честитки за учениците и за нивниот ментор и многу успех на понатамошните натпревари.

pr2 предраг 2

Објавено на 11.05.2017 во Општо

Сподели го текстот

Back to Top