Архива за June, 2020

СООПШТЕНИЕ ЗА УПИС ВО ПРВА ГОДИНА

Почитувани, Запишувањето во средните училишта ќе се реализира во термините 16, 17 и 18 јуни од 07 часот до 19 часот, а на 19 јуни од 07 часот до 13 часот. Доставувањето на документи во СОСУ „Илинден“-Илинден ќе се одвива според протокол по следниов АЗБУЧЕН РЕД НА ПРЕЗИМЕТО: – На 16.06.2020 од 07.00-13.00 ќе се…

Повеќе →

Протокол за упис во прва година во учебната 2020/2021 година

Кликни протокол во продолжение Протокол за упис во прва година

Извршена втора дезинфекција во училиштето

ПРИЈАВИ ЗА УПИС ВО ПРВА ГОДИНА ЗА УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА

Пријава од Министерство за образование и наука која е во продолжение ПРИЈАВИ ЗА УПИС ВО ПРВА ГОДИНА ЗА УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА Потполнети пријави (пример) Потполнета КТИА Потполнета ЕТ

Back to Top