На 10.12.2019 година како последен ден од 16 дена активизам против насилство врз жени под мотото  – Нема оправдување!  и Меѓународен ден на човекови права, психологот со учениците од Ученичка заедница во проширен состав реализираше работилница на тема „Стоп на насилството“. Воведниот дел започна со песна од Kelly Clarkson-Because of you на која учениците кажаа…

Повеќе →