Архива за June, 2023

КОНЕЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ УПИСЕН РОК ЗА УЧЕБНАТА 2023/2024 ГОДИНА

Рекалкулирани прелиминарни резултати од прв уписен рок прво пријавување за учебна 2023/2024 година

Рекалкулирана прелиминарна ранг листа – електротехничар за компјутерска техника и автоматика Рекалкулирана прелиминарна ранг листа – електротехничар за електроника и телекомуникации  

Учениците од Конструкторската секција изработија Лабораториски извори на напон

Учениците кои се членови на Конструкторската секција во текот на второто полугодие изработуваа Двоен извор на еднонасочен напон кој потоа ќе им користи за тестирање на други електронски склопови. Учениците Тео Цацаноски, Дарко Раневски, Матеј Додевски, Игор Механџиски, Матеј Лазаревски и Иван Трајановски, сите од втора година, под менторство на професорите Слободан Таневски и Васко…

Повеќе →

Прелиминарни резултати од прв уписен рок прво пријавување за учебна 2023/2024 година

Прелиминарна ранг листа – електротехничар за електроника и телекомуникации Прелиминарна ранг листа – електротехничар за компјутерска техника и автоматика  

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА НА ПРИМЕНИ УЧЕНИЦИ ВО ПРВО ПРИЈАВУВАЊЕ

  Почитувани, СОСУ „Илинден“-Илинден ве информира дека на 22.06.2023 (четврток) најдоцна до  09.00 часот  на https://e-uslugi.mon.gov.mk и на интернет страната www.mon.gov.mk најдоцна до 09:00 часот ќе биде објавена прелиминарната ранг листа на запишани ученици. Учениците кои се примени ќе треба да ги донесат документите во училиште согласно претходно утврдениот распоред според азбучен ред согласно презимето. Со почит, СОСУ Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРИЕМ НА ДОКУМЕНТИ ЗА УПИС ВО ПРВА ГОДИНА ЗА УЧЕБНАТА 2023/2024 ГОДИНА

Почитувани ученици, родители/старатели, Средното општинско стручно училиште „ИЛИНДЕН“-Илинден ве известува дека на 22 и 23.06.2023 година ќе врши прием на документи за  учениците кои аплицирале за упис во прва година за учебната 2023/2024 година во следниве термини: Приемот на документи на 22.06.2023 (четврток) ќе се врши по азбучен ред во периодот од 12.00 до 19.00 часот Доставувањето на документи од страна на…

Повеќе →

ОДРЖАН ЗАВРШЕН ЧАС ВО КОМПАНИЈАТА ЏОНСОН МЕТИ

На 01.06.2023 во просториите на Џонсон Мети нашите ученици од класот II-2 од дуалната паралелка одржаа завршен час во рамки на проектот за дуално образование. На завршниот час покрај учениците присутни беа претставници од училиштето и од Џонсон Мети.  Со компанијата претходно беше потпишан Меморандум за соработка во кој беа предвидени активности за Учење кај…

Повеќе →

Back to Top