Предавањето се реализира како дел од проектот „Вешти и компетентни“, кој Министерството за образование и наука го спроведува во средните училишта во земјава, учениците остварија тематска средба со реномиран гостин од бизнис секторот, со цел да се запознаат со добри пракси и вистински искуства од областа на бизнисот, претприемништвото и иновациите. Учениците преку интерактивно предавање…

Повеќе →