Архива за August, 2021

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА НОВАТА УЧЕБНА 2021/2022 ГОДИНА

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА   ПОЧИТУВАНИ УЧЕНИЦИ, СОСУ „ИЛИНДЕН“-ИЛИНДЕН ВЕ ИЗВЕСТУВА ДЕКА НОВАТА УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА ЌЕ ЗАПОЧНЕ НА 1 СЕПТЕМВРИ (СРЕДА) СО ПОЧЕТОК НА ЧАСОВИТЕ ОД 07.30 ЧАСОТ. ОРГАНИЗИРАН ПРИЕМ НА УЧЕНИЦИ ЌЕ СЕ ВРШИ ОД 07.00-07.30 ЧАСОТ. НАСТАВАТА ЌЕ СЕ ОДВИВА СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО СОГЛАСНО ПЛАНОТ ЗА ИЗВЕДУВАЊЕ НАСТАВА И…

Повеќе →

Конкурси за доделување на ученички стипендии за 2021-2022 година

Конкурси за доделување на ученички и студентски стипендии за 2021-2022 година Конкурс за доделување 23 (дваесет и три) стипендии за ученици од средно образование кои реализираат наставни програми од електро-техничка струка, односно сектор електро-техника од јавните и приватните средни училишта во Република Северна Македонија за учебната 2021/2022 година

Back to Top