Училишното ѕвоно во СОСУ „Илинден“ –Илинден го означи почетокот на првиот училишен ден за 131 ученик во новата учебна 2014/2015 година кои одбраа да со образуваат во образовниот профил Електротехничар за компјутерска техника и автоматика и Електротехничар за електроника и телекомуникации. Топло добредојде , среќен почеток и успешна нова учебна година им посакаа директорот на…

Повеќе →