Денес на пригоден начин во просториите на училиштето им беа доделени дипломите на матурантите од генерацијата 2018-2022, како и одличјето за Првенец на генерација на Христијан Постолов,  кој беше награден со рачен часовник со посвета, УСБ, нотес, пенкало и  книга „Електрични кола“ од авторите Нилсон и Ридел. Директорот на училиштето на учениците Антонио Дамчевски,…

Повеќе →