Архива за April, 2018

УСПЕШНО ПРЕТСТАВУВАЊЕ НА СОСУ „ИЛИНДЕН“-ИЛИНДЕН НА ДРЖАВНИТЕ НАТПРЕВАРИ НА „НАРОДНА ТЕХНИКА“

На овогодинешните натпревари на млади истражувачи од Р.Македонија-Наука на млади што по 54 пат се одржа во Струмица, СОСУ „Илинден“-Илинден учествуваше со 3 натпреварувачи. Ученикот од IV-1, Кристијан Милошевски со својот проект „ИЗРАБОТКА НА МАКЕТА НА ЦЕПАЛКА ЗА ДРВА“ под менторство на професорот Игор Атанасов го освои 2-то место и се закити со сребрен медал.   На натпреварот земаа учество и…

Повеќе →

ИНФОРМАЦИИ ЗА УПИС

Брошура СОСУ Илинден Наставни планови  

Back to Top