Архива за May, 2016

Освоено прво место на државниот натпревар во футсал машки т.н. „Гимназијада“ што се одржа во Куманово

И така, полека но сигурно пристигнаа и резултатите од нашата работa. Освоено прво место на државниот натпревар во футсал машки т.н. „Гимназијада“ што се одржа во Куманово од 05-07.05.2016 година Честитки за освоеното прво место на учениците на Средното општинско стручно училиште „Илинден“-Илинден и за професорот по спорт Дејан Димитријевиќ. Денес покажаа како се игра…

Повеќе →

Успешно деби на учениците на Средното општинско стручно училиште „Илинден“ од Општина Илинден на XXXV Државни натпревари на Електротехничките, Машинските и Сообраќајните средни училишта на Република Македонија

Успешно деби на учениците на Средното општинско стручно училиште „Илинден“ од Општина Илинден на XXXV Државни натпревари на Електротехничките, Машинските и Сообраќајните средни училишта на Република Македонија што се одржаа на 06 мај 2016 година во СОУ „Никола Карев“ во Струмица. Прво учество и успешно претставување на натпреварите од електротeхничка струка за нашите ученици Тодорче…

Повеќе →

Back to Top