Архива за October, 2014

Учениците од СОСУ„Илинден“ Илинден вклучени во дебати од страна на Граѓанската асоцијација „Младите Можат“

На 13 и 14 Октомври 2014 година се одржаа дебати во траење од 1 час за учениците од прва и втора година. Дебатите беа организирани од СОСУ “Илинден”-Илинден а во изведба на Граѓанската асоцијација „Младите Можат“ како дел од проектот финансиран од Европската унија „Лабораторија на меѓусебно разбирање. Искуси кој сум јас“. За таа цел…

Повеќе →

Учениците од СОСУ ” Илинден ” во големата еколошка акција „Македонија без отпад- 2014“

Учениците заедно со професорите од СОСУ ” Илинден ” учествуваа во големата еколошка акција „Македонија без отпад- 2014“

Back to Top