Архива за April, 2021

КАЛКУЛАТОР ЗА ПРЕСМЕТУВАЊЕ НА ПОЕНИ

Калкулатор

КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ УЧЕНИЦИ ВО ПРВА ГОДИНА ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА

Конкурс

Стипендии од 3.500 денари за учениците во дуалните паралелки

Министерството за образование и наука од наредната учебна година, ги зголемува стипендиите за учениците од средните стручни училишта, со што дополнително ќе ги стимулира учениците кои своето образование ќе го продолжат во едно од стручните средни училишта во земјава. МОН обезбеди фонд за 2.200 стипендии за ученици од прва година, во вкупна вредност од околу…

Повеќе →

Back to Top