Архива за March, 2020

УПАТСТВО ЗА ОЦЕНУВАЊЕ НА УЧЕНИЦИТЕ ПРИ РЕАЛИЗАЦИЈА НА НАСТАВА ПРЕКУ ДАЛЕЧИНСКО УЧЕЊЕ

Упатство за оценување

ТЕРМИНИ ЗА БРАНЕЊЕ НА ПРОЕКТНИ ЗАДАЧИ

ТЕРМИНИ-2020-проектни- online конечни

Одлука и известување за реализација и организација на наставата во училиштето и оценување на учениците во времетраење на вонредната состојба

Почитувани ученици,родители/старатели и вработени, Владата на својата 26 седница одржана на 23.03.2020 ја усвои Уредбата со законска сила за примена на Законот за средното образование за време на вонредна состојба, која ќе се применува за реализација и организација на наставата преку далечинско учење односно учење од дома, со примена на средства за електронска комуникација. Средства…

Повеќе →

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА ПРЕКИНОТ НА ВОСПИТНО-ОБРАЗОВНИОТ ПРОЦЕС

Почитувани ученици,родители/старатели и вработени, СОСУ „ИЛИНДЕН“-ИЛИНДЕН ве известува дека согласно одредбите од Одлуката за изменување на Одлуката за мерки за спречување на внесување и ширење на коронавирус – COVID – 19 со дел. број 44-2147/6 од 21.03.2020 година донесена од Владата, мерката за прекин на воспитно – образовниот процес и наставата во просториите на училиштето…

Повеќе →

ПЛАН ЗА ИЗВЕДУВАЊЕ „ОНЛАЈН“ АКТИВНОСТИ И НАСТАВА ЗА САМОУЧЕЊЕ

03-156/1/23.03.2020 Почитувани ученици, родители и вработени, Би сакал да Ве информирам дека воспитно-образовниот процес во училиштето и по 24.03.2020 најверојатно ќе биде во прекин поради зголемување на бројот на новозаболени лица од вирусот COVID-19 и ескалирање на ситуацијата во нашата држава. Во исчекување на конкретни мерки и напатствија за понатамошно одвивање на наставата од релевантните…

Повеќе →

Препораки и мерки за превенција од ширење и спречување на внесување на вирусот COVID-19 во Општина ИЛИНДЕН

Во врска со потребата од преземање дополнителни мерки и активности за превенција од ширење и спречување на внесување на Коронавирусот COVID-19, при состојба на Пандемија, состојба на ширење на заразна болест, и согласно донесените Одлуки на Владата за мерки за спречување на внесување и ширење на Коронавирус COVID-19, како и следење на тековите во локалната…

Повеќе →

АПЕЛ ДО УЧЕНИЦИ, РОДИТЕЛИ/СТАРАТЕЛИ И ВРАБОТЕНИ

Почитувани, Со оглед на сериозноста на ситуацијата и на тоа дека јавното здравје е доведено во опасност од вирусот  COVID-19 , СОСУ „ИЛИНДЕН“ апелира секој од нас да ги почитува препораките од Светската здравствена асоцијација и Министерството за здравство. Да бидеме совесни и да се заштитиме себеси и останатите. Да останеме дома и да дадеме…

Повеќе →

Завршна сметка 2019

BPR_Budzetski_korisnici (1) 603 2019 BPR_Budzetski_korisnici (4) прих.расх. 787 2019 BPR_Budzetski_korisnici 2019 ILINDEN 903 BS_Budzetski_korisnici (1) 603 БС BS_Budzetski_korisnici (2) 787 БС 2019 BS_Budzetski_korisnici 2019 ИЛИНДЕН 903 DE_Budzetski_korisnici (1) 2019 ИЛИНДЕН 903 DE_Budzetski_korisnici (2) 603 ППОД. 603 DE_Budzetski_korisnici (3) 787 ППОД, 2019 SPD_Budzetski_korisnici (1) 603 SPD_Budzetski_korisnici (2) стру.прих. 2019 787 SPD_Budzetski_korisnici 2019 ИЛИНДЕН 903

Back to Top