Архива за December, 2020

СООПШТЕНИЕ ЗА ПОЧЕТОК НА ЗИМСКИОТ РАСПУСТ

СООПШТЕНИЕ Се известуваат учениците од СОСУ„Илинден“- Илинден дека зимскиот распуст за учебната 2020/2021 година започува на 31.12.2020 година (четврток), а завршува на 20.01.2021 година (среда). Наставата во второто полугодие ќе започне во четврток, 21.01.2021 година со прва смена. Воедно управата на училиштето на сите ученици и вработени им посакува успешен влез во Новата 2021 година…

Повеќе →

СООПШТЕНИЕ ОД ЈСП

ЗА ВРЕМЕ НЕ РАСПУСТОТ, НЕМА ДА ВАЖИ БЕСПЛАТНИОТ ПРЕВОЗ ЗА СРЕДНОШКОЛЦИ Ги информираме корисниците на годишните средношколски билети за бесплатно користење на јавен превоз, дека тие нема да важат за време на претстојниот зимски распуст. Средношколците од прва година, од почетокот на второто полугодие, јавниот превоз бесплатно ќе можат да го користат само со персонализирана…

Повеќе →

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА САЈБЕР НАСИЛСТВО

Презентацијата може да се види во продолжение САЈБЕРНАСИЛСТВО

ИЗВЕСТУВАЊЕ За учениците кои завршија четврта година во учебна 2019/2020 година

ИЗВЕСТУВАЊЕ За учениците кои завршија четврта година во учебна 2019/2020 година Се известуваат сите ученици кои го завршија своето образование во Средно општинско стручно училиште „Илинден“-Илинден во учебната 2019/2020 година и се здобија со диплома за завршено средно образование, а оваа година сакаат своето образование да го продолжат на факултетите во странство, ќе треба до…

Повеќе →

Back to Top