Средношколската репрезентација на град Скопје во футсал го освои првото место на балканскиот турнир за средношколци кој се одржуваше во Скопје. Во финалето фудбалерите на градот Скопје ја совладаа средношколската екипата во футсал на градот Загреб со резултат од 2:0. Нашето училиште во репрезентацијата на градот Скопје учествуваше со 7 фудбалери, а селектор на оваа…

Повеќе →