ПОЧИТУВАНИ УЧЕНИЦИ, СОСУ „ИЛИНДЕН“ – ИЛИНДЕН ВЕ ИЗВЕСТУВА ДЕКА НОВАТА УЧЕБНАТА 2022/2023 ГОДИНА ЌЕ ЗАПОЧНЕ НА 1 СЕПТЕМВРИ (ЧЕТВРТОК) СО ПОЧЕТОК НА ЧАСОВИТЕ ОД  8.00 ЧАСОТ. ОРГАНИЗИРАН ПРИЕМ НА УЧЕНИЦИ ЌЕ СЕ ВРШИ ОД  7.50-8.00 ЧАСОТ. ВИ ПОСАКУВАМЕ ДОБРЕДОЈДЕ ВО УЧИЛИШТЕТО И МНОГУ УСПЕХ ВО СОВЛАДУВАЊЕТО НА НОВИТЕ НАСТАВНИ СОДРЖИНИ И НОВИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ! Список I-1…

Повеќе →