Учениците од СОСУ Илинден на традиционала велигденска манифестација “Подари книга за велигденско јајце”

По повод традиционалната велигденска манифестација “Подари книга за велигденско јајце” што ја организира општината Илинден , учениците од СОСУ Илинден со своето присуство го обележаа овој значаен настан. Учеиците од I и II година заедно со директорот, психологот и дел од вработените го посетија Домор на култура Илинден и докажаа дека книгата е најубавиот повод што ги спојува сите генерации.

Објавено на 12.04.2015 во Активности

Сподели го текстот

Back to Top