ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОДЛОЖУВАЊЕ НА ПОЧЕТОКОТ НА НОВАТА УЧЕБНА 2020/2021 ГОДИНА

Известувањето можете да го видите во продолжение.
Почитувани ученици

Објавено на 29.08.2020 во Општо

Сподели го текстот

Back to Top