ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА УЧЕБНАТА 2023/2024 ГОДИНА

 

ПОЧИТУВАНИ УЧЕНИЦИ,

СОСУ „ИЛИНДЕН“-ИЛИНДЕН ВЕ ИЗВЕСТУВА ДЕКА НОВАТА УЧЕБНА 2023/2024 ГОДИНА ЌЕ ЗАПОЧНЕ НА 1 СЕПТЕМВРИ (ПЕТОК) СО ПОЧЕТОК НА ЧАСОВИТЕ ОД 08.30 ЧАСОТ.

ОРГАНИЗИРАН ПРИЕМ НА УЧЕНИЦИ ЌЕ СЕ ВРШИ ОД 08.15-08.30 ЧАСОТ.

ВИ ПОСАКУВАМЕ ДОБРЕДОЈДЕ ВО УЧИЛИШТЕТО И МНОГУ УСПЕХ ВО СОВЛАДУВАЊЕТО НА НОВИТЕ НАСТАВНИ СОДРЖИНИ И НОВИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ!

 

 

СО ПОЧИТ,

СОСУ „ИЛИНДЕН“-ИЛИНДЕН

Објавено на 30.08.2023 во Општо

Сподели го текстот

Back to Top