ПОСЕТА НА „ИЛИНДЕН 2016“

Средношколците од СОСУ „Илинден“ и оваа година имаа можност 5 дена да се дружат со книгата и со убавиот пишан збор во рамки на литературната манифестација „Илинден 2016“ која ја организира Општина Илинден. Покрај можноста да уживаат во убавиот стих и добра книга можеа да уживаат и во уметноста преку изложбата на академик Васко Ташковски и во прекрасните звуци од кавалот на Драган Даутовски.

Објавено на 18.06.2016 во Активности

Сподели го текстот

Back to Top